Search

08 May 2011

19 sudaa

Assalamualaikum


HAPPY BIRTHDAY TO ME... HAPPY BIRTHDAY TO ME... HAPPY BIRTHDAY TO ME... HAPPY BIRTHDAY TO ME~~ tahun biar aku nyanyi untuk diri sendiri.. hahaha.. pejam, celik pejam, celik 19 tahun  dah aku kat dunia ni rupenye.. tua dah tu.. umur meningkat, ajal pun mendekat jugak.. tahun depan dah twenty.. no more TEEN2 at the back..  mind set pun kena la ubah ya M.IR.. jangan la di bawak perangai budak2 lagi dah.. awak tu dah tua.. sedor diri ye.. ubah diri tu sekarang.. jangan dah ber anak bini baru reti nak jadi dewasa..  7/5/2011.. no birthday cake and no present.. so?? ape masalah nye? aku x kisah pun pasal tu.. yang penting all my friends and my family wish me.. itu lagi aku suke.. thats mean they all remember me.. waa!!! terharu!! T__T  Thanks guys!! Thanks mom!! Thanks dad!! macam ni la baru special day name nye.. I LIKE!! hahahaha... kalau dulu, bile time birthday je kena ade kek.. arghh.. boorrrriiiinnggg~ kalau x ade kek and x ade orang bagi hadiah, maksud nya that day is not special.. apa daa.. mind set macam ni patut baling je kat Bermuda Triangle.. for me, yang special nya ialah ada orang cakap "happy birthday" kat aku.. mana la ade orang nak cakap camtu time hari2 biase.. kalau ade, sakit name nya tu.. time birthday je la nak cakap nya.. kalau kek tu, boleh beli laa tiap2 hari.. makan sampai lebam pun x ade orang nak kisah.. tapi kalau sakit,  tanggung sendiri la ye.. hehe.. apa2 pun, yesterday is my special day and today is my mother's special day.. termasuk la mereka2 yang telah bergelar ibu... SELAMAT HARI IBU!!! 


awat, x caya ka?

 "Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter"

-Sekian, Wassalam-

No comments:

Post a Comment