Search

21 June 2011

piss off!! grrr!!

Assalamualaikum


panas la derr... pergh~~ bukan cuaca yang panas.. hati ni tengah panas.. aduyai.. bukan nak complaint ke ape tapi kena la faham.. jangan la ingat ak pergi berpesta ke, duduk rumah tidur ke.. ak pergi kerja la.. faham kan ape itu kerja.. firstly, tolong la jangan sama kan time ak sekarang dengan time ak dulu2.. x kan la ak nak bawak perangai dulu tu lagi.. come on la.. memang la time dulu boleh kejap datang kejap hilang.. tapi masing2 dah besar kan sekarang.. fikir la dulu.. bukan ak x nak pergi tapi kalau manager ak tu ayah ak sendiri boleh la mintak cuti macam tu je.. lagipun, bukan senang nak minatk cuti.. alasan nak cuti kena la kukuh..  haish... letih la ak macam ni..





nak ikut hati, memang la best tapi kena la ingat kat orang laen.. bukan semua benda yang kita nak boleh dapat macam tu je.. kadang2 kena la berkorban kalau nak kan sesuatu.. and jangan la pulak nak memaksa sampai suruh datang.. bila ak kata x boleh tu memang betul la x boleh.. bukan nya ak main2.. sape la x nak jumpa dengan orang yang dah lama x jumpa.. mesti la nak.. masalah nya, bila ak free, sorang pun x ajak g jalan.. konfem la tengah busy maksud nya tu.. ak tenang je.. tapi time2 ak busy, ade saje yang ak datang.. bila ak x dapat datang, ak balik yang kena fire.. x faham la ak.. 






dah la.. cakap banyak kang marah.. haish.. masing2 faham la sendiri.. selamat malam..


"Hidup tidak selalu nya indah kerana itulah keindahan hidup"
-Sekian, Wassalam-

No comments:

Post a Comment