Search

16 October 2011

Let The Voice Do The Job

SALAM SEMUA..

This week, amat2 laa stress rase nya diriku ni.. huuu... masalah baru muncul setiap kali ak mengetahui perkara2 baru... adoiyai... letih2.. menghadapi segala bagai dugaan... cabaran... and etc...etc...etc... apakan daya, semua dugaan dan cabaran tu memang ad hikmah nya... diriku menerima dengan penuh kesabaran dan senyuman... 

Enough2!! kali ni nak cerita pasal realiti show yang paling latest ak tengok.. which is 'The Voice'.. best and terbaek laa ak boleh kata show ni... bukan macam realiti show yang biasa ak tengok... kalau sebelum ni, ak tengok mostly nyanyi nye kurang, muka je lebih... tapi this time, 'The Voice' memang fokus kat kualiti nyanyian artis2 tu.. boleh kata memang mantap laa kalau dengar suara2 peserta dalam show tu...

Javier Colon

Pemenang The Voice Season 1: Javier Colon... suara dia... pergh~~!! tabik spring 10x!! HAHAHA!!! lagu yang paling sedap dia nyanyi bagi ak time semi final.. tajuk lagu : Fix You.. artis asal yang nyanyi lagu tu Coldplay xsilap ak.. memang kalau dengar dua2 tu, lebih kurang je.. part Javier Colon ak  fullstop kan dulu, masuk pulak part sorang lagi artis finale The Voice.. 


Dia Frampton
Dia Frampton... mula2 ak tengok, dia ni xde la dasat sangat.. tapi masa time final... memang sedap laaa ak kata... tajuk lagu dia time final, Inventing Shadow.. nice one~~!!!  lagu tu masa baru2 keluar, jadi no 1 dalam chart iTunes.. 



K'la, thats all la apa yang ak nak post kali ni...yang lepas biar la ia berlalu.. jangan dikenang perkara lama, kalau x nanti jiwa merana... 

SALAM